Öxöntie 88 95470 TORNIO 0400 690 635, 0400 126 590 kari.hietala@ukseinrakennus.fi

VIHERRAKENTAMINEN

Viherrakentaminen Torniossa

Rakennamme pihat ja muut viheralueet

Uksein Rakennuksen viherrakentaminen on kotitalouksille ja yrityksille suunnattu palvelu, joka kattaa monipuoliset maanrakennus- ja istutustyöt, aina suunnittelusta alkaen, asiakkaan niin halutessa. Rakennamme kaikenlaiset viheralueet pihoista puistoihin sekä urakointina että tuntityönä. Toimialuettamme on Kemi-Tornio, tarvittaessa palvelemme kauempanakin.

Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous! Mikäli tontillasi on tarvetta myös piharakennuksille tai muille rakennusratkaisuille, olemme käytettävissäsi.

Viihtyisyyttä ja virkeyttä asumiseen sekä ympäristöön

Tarkoin suunniteltu ja toteutettu viherrakentaminen varmistaa, että elinympäristöstä saadaan viihtyisä, turvallinen sekä kaikin puolin toimiva. Viherrakentaminen nostaa myös kiinteistön arvoa! Ota yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi ja toiveistasi. Uksein Rakennus on rakennusalan ammattilainen, jonka työn laatuun voit aina luottaa.

Palvelumme

  • Maa- ja viherrakentaminen
  • Piha- ja liikennealueet
  • Puistot ja kasvi-istutukset
  • Leikkikentät ja -välineet
  • Terassit ja kivilaatoitukset
  • Paviljongit ja piharakennukset

Tervetuloa kukkatarhan kesäkahvilaan!

Samalla kun teet edullisia kukkaostoksia, voit nauttia kupin kuumaa ja palasen makeaa! Kukkatarhamme yhteydessä toimii vanhassa navetassa sijaitseva, idyllinen kesäkahvila. Sieltä saat joka päivä edulliset kakku-/piiraskahvit 2 € hintaan.

Aukioloajat

Kukkamyynti 6.4. - 30.6.2020

Arkisin klo 9-19
La klo 12-15
Su 12-15

Myös muina aikoina, aina kun olemme kotosalla. Tervetuloa!
PS. Toimitamme monivuotisia kasveja syksyyn asti.

Ajo-ohje: Kromitietä Röyttään päin n. 2 km, käänny vasemmalle Vanhalle Pirkkiöntielle, jota aja n. 2 km, kunnes vasemmalla tulee Oxöntie, jota aja vielä 900 m ja olet perillä.