Öxöntie 88 95470 TORNIO 0400 690 635, 0400 126 590 kari.hietala@ukseinrakennus.fi

RAKENNUSPALVELUT

Rakennus- ja sähköasennuspalvelut Torniossa, myös valvonta ja vastaava työnjohtaja

Uksein Rakennus rakentaa talot ja remontoi kodit

Uksein Rakennus tarjoaa rakennuspalvelut talorakentamisesta remontteihin alueella Kemi-Tornio. Rakennamme talot ns. pitkästä tavarasta alusta loppuun. Myös sisä- ja ulkoremontit hoidamme avaimet käteen -urakkana. Tarjoamme ratkaisuja, joissa asiakas saa asumisvalmiin kodin mahdollisimman vaivattomasti ja luotettavasti. Voimme toteuttaa myös yritystilojen remontteja. Autamme niin ikään hankinnoissa ja kilpailuttamisessa. Kysy lisää!

Mitä muuta tontille?

Asuinrakennusten lisäksi rakennamme mm. autotallit, grillikatokset, terassit ja muut piharakennukset. Tarjoamme myös viherrakentamisen palvelut, joten pystymme toteuttamaan asiakkaalle hyvinkin laajat asumisen ratkaisut tarvittaessa. Viherrakentamista toteutamme myös yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin tarpeisiin.

Rakentamisen ammattilaiset asialla – ota yhteyttä!

Työmaista ja työn laadusta vastaa DI Kari Hietala, jolla on rakennusalan kokemusta yli 35 vuoden ajalta. Meillä on paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka täydentävät rakennuspalvelujamme tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakasta, jolle tarvitset ammattilaisia, tuli kyseeseen sitten unelmatalosi rakentaminen tai vanhan kodin kunnostus.
Ajo-ohje: Kromitietä Röyttään päin n. 2 km, käänny vasemmalle Vanhalle Pirkkiöntielle, jota aja n. 2 km, kunnes vasemmalla tulee Oxöntie, jota aja vielä 800 m ja olet perillä.