RAKENNUSPALVELUT

Rakennuspalvelut Torniossa, myös valvonta ja vastaava työnjohtaja

Uksein Rakennus rakentaa talot ja remontoi kodit

Uksein Rakennus tarjoaa rakennuspalvelut talorakentamisesta remontteihin alueella Kemi-Tornio. Autamme niin ikään hankinnoissa ja kilpailuttamisessa. Kysy lisää!

Mitä muuta tontille?

Asuinrakennusten lisäksi rakennamme autotallit, grillikatokset, terassit ja muut piharakennukset. Tarjoamme myös viherrakentamisen palvelut, joten pystymme toteuttamaan asiakkaalle hyvinkin laajat kokonaisratkaisut tarvittaessa. Viherrakentamista toteutamme myös yritysten, taloyhtiöiden ja julkisen sektorin tarpeisiin.

Rakentamisen ammattilaiset asialla – ota yhteyttä!

Työmaista ja työn laadusta vastaa DI Kari Hietala, jolla on rakennusalan kokemusta yli 35 vuoden ajalta. Meillä on paikallisia yhteistyökumppaneita, jotka täydentävät rakennuspalvelujamme tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakasta, jolle tarvitset ammattilaisia, tuli kyseeseen sitten unelmatalosi rakentaminen tai vanhan kodin kunnostus.

Pyydä urakkatarjous!

 

 

Ajo-ohje: Kromitietä Röyttään päin n. 2 km, käänny vasemmalle Vanhalle Pirkkiöntielle, jota aja n. 2 km, kunnes vasemmalla tulee Oxöntie, jota aja vielä 800 m ja olet perillä.